nedjelja, 17. ožujka 2013.

Studentski ručak by Slavka #3



ZABAVNO PILE


SASTOJCI:

pileća prsa
šampinjoni
krumpir
luk 
meksički mix
začini po želji

PRIPREMA:

Napravite smjesu od soli, vegete, papra i slatke mljevene paprike. U to stavite piletinu i ostavite da odstoji dok pripremate krumpir. Manju glavicu luka nasjeckajte na sitne komade, a gljive nareže na četvrtine.  Krumpir pripremite za pomfri. Piletinu zapecite sa obje strane, i izvadite u tanjur sa strane. Na istoj masnoći popržite luk  i dodajte malo vode. Kad ispari dodajte gljive. Pecite dok ne ispari sva voda koju gljive puste. Vratite piletinu gljivama.  Pomfri ispecite, a povrće kratko skuhajte. I to je to. Dobar tek!

Recept drage kolegice Danči. :)


Do čitanja!
Slavka


Nema komentara:

Objavi komentar