utorak, 21. svibnja 2013.

Studentski ručak by slavka #7



                                                  FINI - MINI


SASTOJCI:

mrkva
kukuruz šećerac
peršin  
mahune
grašak
paprika
svinjetina
krumpir
sol, papar
voda
vrhnje za kuhanje


PRIPREMA:

Meso začinite po želji.  Krumpir sitno izrežite na kockice. Zatim meso lagano pecite na masnoći dok ne porumeni. Kad je pečeno, izvadite sa strane i na tu istu masnoću dodajte krumpir. Kad se uhvati lagana korica na krumpiru, dodajte dovoljno vode da se krumpir skuha. Kuhani krumpir izvadite i stavite sa strane. Na tu istu masnoću dodajte i povrće te ponovite postupak kao sa krumpirom. Kad je i povrće kuhano, izvadite ga, te na tavu vratite meso. Možda ćete  morati dodati malo maslaca kako se meso ne bi zalijepilo  Tad dodajte vrhnje za kuhanje i kad se umak zgusne, jelo je gotovo. Servirajte po želji. Ovo jelo je odlično za sve one koji ne vole prati suđe nakon obilnog ručka jer se sve obavlja u istoj posudi. I to je to. Dobar tek!


Do čitanja!
Slavka

Nema komentara:

Objavi komentar