petak, 22. studenoga 2013.

SEZRA#4: "Fa Li" tjestenina



SASTOJCI:

svinjetina
vrhnje za kuhanje
brokula
kineska tjestenina
majčina dušica
vlasac
1 češanj češnjaka
maslac
sol, papar

PRIPREMA:

Svinjetinu izrežite na sitne kockice i začinite. Kad je napola kuhana dodajte brokulu i češanj češnjaka.
Dok brokula omekša dodajte kinesku tjesteninu, prelijte vrhnjem za kuhanje i kuhajte do željene gustoće. I to je to. Dobar tek!


SAVJET+: Češnjak možete ostaviti i u ljusci, jer ja ga izvadim prije dodavanja vrhnja. Na taj način pusti aromu, ali ne preuzme ovo lagano jelo. Tjestenina koju sam koristila je iz instant juhe koja se samo prelije vrućom vodom (nije ju potrebno kuhati) ali možete koristiti bilo koju tjesteninu.

Do čitanja!
Slavka

Nema komentara:

Objavi komentar